Considerem l’skateboard com un esport fantàstic, potent, creatiu, que enganxa, i que té uns beneficis físics i mentals importants.
Ensenyem les tècniques bàsiques de pilotatge amb l'objectiu d'aconseguir un nivell i una autosuficiència que permeti evolucionar en qualsevol tipologia de parc (curves, mòduls,...), sapiguent controlar els riscos i convivint amb més patinadors d’edats, disciplines i nivells diferents.

Ens trobaràs a...

Degut a la situació actual pel Covid-19, si vols contactar amb nosaltres millor que ens escriguis o ens truquis. També per whatsapp.
I, si vols veure alguns vídeos, visita el nostre canal de youtube.


Petits

Els esports d’impacte enforteixen els ossos en edats de creixement. L’skateboard treballa cos i ment. Ajuda a cremar calories i afavoreix la coordinació, els reflexes, la flexibilitat i l’equilibri.

Joves

Als joves els hi ajuda a estimular el seu desenvolupament psicomotriu i les seves capacitats creatives. Millora l'autoestima i el creixement personal, tot fent esport.

Adults

A qualsevol edat i practicant al nivell adequat, potencia els músculs i la salut cardiovascular. A més de les sensacions úniques que ens proporcionen aquests esports, sense adonar-nos estem fent una activitat física completísima.

Skateclub setmanal

1 monitor/4 alum.(menors 10a.)
1 monitor/6 alum.(majors 10a.)
Durada classes d'1,5h. Un dia per setmana.
Diferents skateparks.
Grups per edats i nivells.
Preu socis: 40 € / cada 4 classes.
Preu no socis: 45 € / c. 4 classes.
Preu 1 classe de prova: 15 €.
Requereix autorització paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Grups a mida

Diferents skateparks. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar.
Preu: 15 € per alumne.
Classes d'1,5 h.
Només 1 classe o més (a convenir).
Grup mínim de 4 alumnes.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Particulars / grups reduïts

T'ensenyem a la teva mida.
Skateparks o passeig. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar. Classes d'1,5 h.
Preu 1 alumne: 28€ (Classe particular).
Preu amb 2 alumnes: 20€ per persona.
Preu amb 3 alumnes: 18€ per persona.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.


Material

Skate, patins, pennys, cruisers... Adaptem la pràctica al teu material. Un dels objectius dels cursets és que els assistents siguin autosuficients a l’hora de fer el manteniment i posada a punt del seu material.

Proteccions

Recomanem ús de proteccions (genolleres i colzeres). La decisió final de portar-les dependrà dels pares de l’alumne. L’ús de CASC és OBLIGATORI. Si no teniu clar com han de ser les proteccions, pregunteu-nos!.

Responsabilitat

Disposem d'assegurança de responsabilitat civil. As. d’accidents individual per als menors. Certificats d’antecedents penals i altres titolacions dels monitors disponibles a petició dels interessats.

A tenir en compte

És important que porteu aigua. Recomanem roba còmoda i sabatilles amb la sola plana. Millor si feu servir calçat vell o específic per skate. I crema solar a l'estiu!

Braveskate Club

Tel.:(+34) 616 765 992
Tel.:(+34) 696 760 941
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adreça (només correu postal):
Pl. Vila-Romà s/n. (Pavelló)
17230 Palamós (Gi)

Vols més informació?

Pregunta'ns el que necessitis. Escriu-nos i t'avisarem dels cursos i activitats que organitzem perquè no et perdis res. No pateixis que procurem molt no fer-nos pesats amb els enviaments i respectem la teva privacitat.