CLASSES EXTRAESCOLARS. AL TEU CENTRE EDUCATIU

Els esports de lliscament, en especial l'skateboard, són esports que desenvolupen molt la creativitat, ja que permeten infinitat de trucs que es poden aplicar sobre diferents superfícies i obstacles, tenint com a límits només la imaginació i les capacitats tècniques de qui està patinant.

CASALS SETMANALS. ESTIU I VACANCES ESCOLARS

Ens aprofitem d'aquesta creativitat, la motivem i la potenciem, mitjançant diferents tallers relacionats amb la pràctica esportiva però que requereixen d'altres competències, com l'atenció, la creativitat i les habilitats manuals. Oferim xerrades sobre primers auxilis i/o coneixement del propi cos.

No només patinem...

Entenem que no podem mantenir l'atenció dels més petits durant molt de temps només fent classe, així que ho combinem amb jocs, activitats i tallers per tal de complementar la formació alhora que entretenim.
Aprendre a patinar sense adonar-se'n!

Braveskate Club

Tel.:(+34) 616 765 992
Tel.:(+34) 696 760 941
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adreça (només correu postal):
Pl. Vila-Romà s/n. (Pavelló)
17230 Palamós (Gi)

Vols més informació?

Pregunta'ns el que necessitis. Escriu-nos i t'avisarem dels cursos i activitats que organitzem perquè no et perdis res. No pateixis que procurem molt no fer-nos pesats amb els enviaments i respectem la teva privacitat.