Ensenyem les tècniques básiques de pilotatge amb l'objectiu d'aconseguir un nivell i una autosuficiència que permeti evolucionar en qualsevol tipologia de parc (curves, mòduls,...), sapiguent controlar els riscos i convivint amb més patinadors d’edats, disciplines i nivells diferents.

Iniciació, evolució o perfeccionament. Adaptem els continguts i les pràctiques al nivell i edats dels participants.

Classes braveskate nens

Petits

Aprendre jugant i fent amics. Tècniques i trucs bàsics. L'objectiu és assolir equilibri i aprendre sense adonar-se'n, tot jugant entre alumnes i passant-s'ho bé.
Els esports d’impacte enforteixen els ossos en edats de creixement. L’skateboard treballa cos i ment. Ajuda a cremar calories i afavoreix la coordinació, els reflexes, la flexibilitat i l’equilibri.

Classes braveskate joves

Joves

Tècnica i velocitat. Street, mòduls, bowls i half-pipe. Riders d'alt nivell. Controlar els riscos i aprendre a escalfar/estirar per evitar lesions. Respecte i valors vers els altres patinadors.
Als joves els hi ajuda a estimular el seu desenvolupament psicomotriu i les seves capacitats creatives. Millora l'autoestima i el creixement personal, tot fent esport.

Classes braveskate adults

Adults

Surfejar, carvings, slalom, bowl, longboard. Disfruta l'skate a qualsevol edat. Control, passejar, girs...
A qualsevol edat i practicant al nivell adequat, potencia els músculs i la salut cardiovascular. A més de les sensacions úniques que ens proporcionen aquests esports, sense adonar-nos estem fent una activitat física completísima.

Classes braveskate cursos

Cursos mensuals

1 monitor/4 alum.(menors 10a.)
1 monitor/6 alum.(majors 10a.)
4 classes d'1,5h. Caps de setmana.
Diferents skateparks.
Grups per edats i nivells.
Preu: 40 €.
Requereix autorització paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Classes braveskate grups

Grups

1 monitor/4 alum.(menors 10a.)
1 monitor/6 alum.(majors 10a.)
Diferents skateparks. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar.
Preu: 35€/1 monitor/1,5h.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Classes braveskate particulars

Classes particulars

T'ensenyem a la teva mida.
Millora el que necessitis.
Skateparks o passeig. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar.
Preu: 28€ / 1 monitor / 1h.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Material

Skate, patins, pennys, cruisers... Adaptem la pràctica al teu material. Un dels objectius dels cursets és que els assistents siguin autosuficients a l’hora de fer el manteniment i posada a punt del seu material.

Proteccions

Recomanem l’ús de proteccions (genolleres i colzeres). La decisió final de portar-les dependrà dels pares de l’alumne. L’ús de CASC és OBLIGATORI. Si no teniu clar com han de ser les proteccions, pregunteu-nos!, us donarem les recomanacions pertinents.

Responsabilitat

Disposem de la corresponent assegurança de responsabilitat civil. A més, els alumnes estaran coberts per una assegurança d’accidents individual. Certificats d’antecedents penals i altres titolacions dels monitors disponibles a petició dels pares interessats.

Altres

És important que porteu aigua. Recomanem roba còmoda i sabatilles amb la sola plana. Millor si feu servir calçat vell o específic per skate. I crema solar a l'estiu!

Si vols informació més detallada, si tens dubtes,
o per qualsevol altre consulta...

CONTACTA'NS!

Escola Skate Braveskate

Amb la col·laboració de:

Bitcolabis ajuda digital