SkateClub. Patina cada diumenge!

BraveskateClub, la nova fòrmula per aprendre i patinar cada diumenge en grups reduïts i descobrir diferents skateparks de l'Empordà que no sabies ni que existien. Street, piràmides, escales, mini-halfpipes, bowls, quarters, corners, hipes... un munt de mòduls i spots per descobrir.
Apunta't aquest mes de febrer o tot l'any 2018.

SkateClub els dimarts a Celrà

BraveskateClub, ara també a Celrà els dimarts a les tardes.
Per a petits patinadors que vulguin aprendre i passar-s'ho d'allò més bé amb els nostres monitors. Street i rampa.

Competició - 22 d'abril a Palafrugell

Diumenge 22 d'abril de 2018, dintre de les "Setmanes Joves" que organitza l'Ajuntament de Palafrugell i l'Àrea de Joventut, l'associació farà una concentració d'skate a l'skatepark de Palafrugell. Hi hauran diferents proves per a diferents nivells i edats. Esteu tots convidats!!!

Curs SKATE diumenges de novembre 2017

Aquest novembre organitzem un BraveskateClub, curset d'skate durant els 4 diumenges de novembre, pel matins. Per a petits patinadors que vulguin aprendre i passar-s'ho d'allò més bé amb els nostres monitors. Grup d'edats compreses entre 6 i 11 anys.

Extraescolars d'skate curs 2017-2018

Aquest curs oferim com a activitat extraescolar les nostres classes d'skate i inline a l'escola La Vila i a l'escola Vedruna de Palamós i al IES Frederic Martí Carreras de Palafrugell. Classes continuades durant tot l'any perquè els alumnes aprenguin i evolucionin, poguent aprofitar millor les instal·lacions de què disposen.

Classes INLINE adults

Tens més de 30 anys i ja no te'n recordes de les bones sensacions que et dona el lliscament?
Després de l'èxit del nostre curs d'inline per a adults, donem continuitat a aquest grup tots els caps de setmana. Uneix-te a nosaltres, passa-t'ho bé i disfruta patinant i aprenent.

Prova els nous Carver

Un Carver no és ben bé un skate normal, ni un longboard. Carver Skateboards construeix taules de surf per l'asfalt. Són taules que et permeten fer surf pel carrer, per les voreres, dins un bowl... com si estiguessis a l'aigua, permetent un gir més semblant al d'una taula de surf del que podries fer amb un altre tipus d'skate.

Experimenta l'Electricboard

Funciona amb l'equilibri, és elèctric i té tecnologia giroscòpica tipus Segway amb sofisticats sensors que faran que el moviment sigui màgic. Només te una part mòbil i movent el cos endavant accelerem i endarrere frenarem. Dissenyat per dominar-lo en 5 minuts! Prova'l a la zona de pràctiques i després al circuit de boardercross.

Amb la col·laboració de:

Bitcolabis ajuda digital