Casalets d'skate juliol 2017

Aquest juliol, tindrem dos setmanes plenes de diversió, noves amistats i sobretot, molt d'skate.
Aprofita els matins i apunta't a un casalet d'skate. Aprendràs tècnica d'street i rampa,
manteniment i tunning de l'skate,
i t'ho passaràs d'allò més bé!

Cursets skate per edats 6-7-8 anys maig/juny 2017

Si tens un peque entre 6 i 8 anys i només fa que pujar a la rentadora quan centrifuga, potser t'està demanant a crits que vol aprendre a fer skate. Porta'ns-el i li ensenyarem emocions fortes mentre s'ho passa d'allò més bé amb colla de la seva edat.

Patinada popular 1 d'abril a Palafrugell

Dins dels actes de les "Setmanes Joves'17" farem una patinada popular oberta a tothom, amb els carrers per nosaltres, i poder baixar desde la Pl. de les Llevadores fins a l'skatepark fent un recorregut per carrers en baixada i amb asfalt llis. Us hi apunteu?

Casalets Skate Setmana Santa 2017

Aquesta setmana santa, tindrem quatre dies plens de diversió, noves amistats i sobretot, molt d'skate.
Aprofita els matins i apunta't a un casalet d'skate. Aprendràs tècnica d'street i rampa, manteniment i tunning de l'skate, de la mà dels millors riders! A Palamós o Platja d'Aro

Classes INLINE adults

Tens més de 30 anys i ja no te'n recordes de les bones sensacions que et dona el lliscament?
Després de l'èxit del nostre curs d'inline per a adults, donem continuitat a aquest grup tots els caps de setmana. Uneix-te a nosaltres, passa-t'ho bé i disfruta patinant i aprenent.

Extraescolars d'skate 2016-2017

Aquest any oferim com a activitat extraescolar les nostres classes d'skate i inline a l'escola La Vila de Palamós i al CEIP de Vall-Llobrega. Classes continuades durant tot l'any perquè els alumnes aprenguin i evolucionin, poguent aprofitar millor les instal·lacions de què disposen.

Prova els nous Carver

Un Carver no és ben bé un skate normal, ni un longboard. Carver Skateboards construeix taules de surf per l'asfalt. Són taules que et permeten fer surf pel carrer, per les voreres, dins un bowl... com si estiguessis a l'aigua, permetent un gir més semblant al d'una taula de surf del que podries fer amb un altre tipus d'skate.

Experimenta l'Electricboard

Funciona amb l'equilibri, és elèctric i té tecnologia giroscòpica tipus Segway amb sofisticats sensors que faran que el moviment sigui màgic. Només te una part mòbil i movent el cos endavant accelerem i endarrere frenarem. Dissenyat per dominar-lo en 5 minuts! Prova'l a la zona de pràctiques i després al circuit de boardercross.

Amb la col·laboració de:

Bitcolabis ajuda digital