SkateClub. Patina cada diumenge!

BraveskateClub, la nova fòrmula per aprendre i patinar cada diumenge en grups reduïts i descobrir diferents skateparks de l'Empordà que no sabies ni que existien. Street, piràmides, escales, mini-halfpipes, bowls, quarters, corners, hipes... un munt de mòduls i spots per descobrir.
Apunta't un mes o tot el trimestre
(setembre/octubre/novembre 2017)

Casalets agost 2017 (també per scooters!)

La darrera setmana d'agost, organitzem grups per fer casalet d'skate (i també d'scooter!!!) a Palamós i a Ullà. Diversió, noves amistats i sobretot, molt d'skate.
Aprofita els matins i apunta't a un dels nostres grups. Aprendràs tècnica d'street i rampa, manteniment i tunning de l'skate, i t'ho passaràs d'allò més bé amb els millors riders de la zona!

Classes INLINE adults

Tens més de 30 anys i ja no te'n recordes de les bones sensacions que et dona el lliscament?
Després de l'èxit del nostre curs d'inline per a adults, donem continuitat a aquest grup tots els caps de setmana. Uneix-te a nosaltres, passa-t'ho bé i disfruta patinant i aprenent.

Prova els nous Carver

Un Carver no és ben bé un skate normal, ni un longboard. Carver Skateboards construeix taules de surf per l'asfalt. Són taules que et permeten fer surf pel carrer, per les voreres, dins un bowl... com si estiguessis a l'aigua, permetent un gir més semblant al d'una taula de surf del que podries fer amb un altre tipus d'skate.

Experimenta l'Electricboard

Funciona amb l'equilibri, és elèctric i té tecnologia giroscòpica tipus Segway amb sofisticats sensors que faran que el moviment sigui màgic. Només te una part mòbil i movent el cos endavant accelerem i endarrere frenarem. Dissenyat per dominar-lo en 5 minuts! Prova'l a la zona de pràctiques i després al circuit de boardercross.

Amb la col·laboració de:

Bitcolabis ajuda digital